Gerecycleerd

Een USB-stick is een milieuvriendelijke variant voor de massa’s papier die we verslinden. Daarnaast bestaat ons gamma ook uit gerecycleerde USB-sticks. Het gaat hier om USB-modellen die gemaakt zijn uit gerecycleerd papier, plastic, metaal,…

Verpakking

Indien u dat zou wensen kunnen wij voor uw USB-stick een op maat gemaakte verpakking voorzien. In een stijlvol doosje of pochetje krijgt uw USB-stick vast en zeker de attentiewaarde die u in gedachten had. Een greep uit onze mogelijkheden.

Extra's

Van een lanyard om uw USB-stick op een belangrijk evenement om uw nek te kunnen hangen tot het creëren van landingspagina’s waar de gebruiker van uw USB-stick als eerste op terecht komt als hij uw USB-stick in de poort van zijn computer stopt… 

Eigen ontwerp

Elke nieuwe ‘custom made’ uitvoering is voor ons een unieke en spannende uitdaging. Er is volgens ons geen betere manier om uw product of activiteiten aan de man (en de vrouw) te brengen dan via een ‘custom made’ USB-model.

uitgebreid assortiment

Making Brand(s) Stick(s)

Maak het verschil met USB Concept. Een USB op maat, een traditionele stick, een USB met een speciale vorm,… het is uw aparte visitekaartje, een ideaal beursgadget, maar daarenboven is het een betaalbaar, ruimtebesparend en zeer ‘flashy’ hebbeding en werkinstrument.

  • Milieuvriendelijk 100% 100%
  • Budgetvriendelijk 100% 100%
  • Tijdsbesparend 100% 100%
  • Trendy 100% 100%
  • Ruimtebesparend 100% 100%

Met een knipoog naar het milieu

De USB-stick als een milieuvriendelijke variant voor al dat papierwerk en daarbovenop gemaakt van gerecycleerd materiaal.

Plaatsbesparend

k

Papierbesparend

Energiebesparend

}

Tijdsbesparend

Enkele van onze partners

You were very fast, thank you for that ! I think the USB looks really great. I’m sure our client will be delighted ! I’m actually trying to stop my colleagues to steal them from me.

Thank you for all,

 

Kiliaan Deblir

De USB-sticks zijn goed aangekomen en zien er prachtig uit! We zijn heel tevreden over het resultaat!

Catherine

The Concept Store

Mercatorstraat 16
B-9100 Sint-Niklaas
E. info@usbconcept.eu
T. +32 3 336 15 50

Kwaliteitslabel

The Concept Store is geen onbekende in de wereld van relatiegeschenken zoals USB-sticks en powerbanks. Het geheim van ons succes is dat wij ons focussen op een beperkt aantal items, met het accent op ons oneindige gamma aan USB-sticks en powerbanks, en zo de tijd kunnen nemen om elk product grondig door te lichten, af te toetsen en vervolgens aan uiterst scherpe prijzen en aan de hoogste kwaliteitsnormen, aan te bieden. Hiervoor werken wij enkel samen met de beste fabrikanten ter wereld. Mede dankzij deze aanpak zijn wij tevens een sterke (tussen)schakel voor tal van PR-agentschappen.