+32 3 336 15 50 info@usbconcept.eu

USB Extra's

USB extra's briefpapier
USB-combi-brief

Steeds meer instanties contacteren ons met de vraag een volledige mailing te voorzien op basis van gepubliceerde jaarcijfers, jaarrapporten, geplande evenementen e.d.

USB Concept biedt u de mogelijkheid om de volledige handling voor eigen rekening te nemen. Dit betekent dat wij voor u een gepersonaliseerde USB-stick kunnen maken, uw rapport of andere (al dan niet beveiligd tegen wissen) op deze USB-stick kunnen plaatsen en alles, na ontvangst van uw adressenbestand uiteraard, verder postklaar kunnen aanleveren aan de door u aangeduide koerier. Indien u dat zou wensen kan ons grafische departement en onze drukkerij zorgen voor de opmaak van uw begeleidende brief en enveloppe.

USB Data upload
USB-data upload

USB Concept biedt haar klanten de mogelijkheid om documenten, filmpjes, fotomateriaal, e.a. vooraf op de USB-sticks te plaatsen. Met deze extra service sparen onze klanten vaak zeer kostbare tijd uit.

USB-keyring

Het aanbod aan USB-keyrings is eindeloos groot. We beperken ons hier dan ook tot een opsomming van de modellen die bij ons cliënteel het populairst zijn en dewelke wij standaard meestal in stock hebben. Elke vorm van keyring is echter via USB Concept verkrijgbaar. Aarzel dus niet om ons uw voorkeurmodel door te geven en wij bezorgen u zeer scherpe voorwaarden!

USB extra's ladningspagina
USB-Landingspagina

Vooral voor evenementen van bedrijven wordt ons wel vaker gevraagd om een landingspagina op een USB-stick te creëren zodat de gebruiker van de USB-stick, bij het inbrengen van zijn USB-stick in de USB-poort eerst deze landingspagina krijgt, van waaruit hem een aantal mogelijkheden kunnen geboden worden die vervolgens meestal doorverwijzen naar de website van betreffende instantie. Deze optie wordt vooral bij de USB-sleutel toegepast waar men ervoor kan opteren om de gebruiker van de USB-sleutel via een hyperlink onmiddellijk naar de juiste webpagina te leiden of waar men er de voorkeur aan geeft om vooreerst met dergelijke landingspagina te werken.

USB extra lanyard
USB-lanyard

Een USB-lanyard kan volledig gepersonaliseerd aangeboden worden en is ideaal om uw USB-stick aan te bevestigen en deze, op events en andere PR-gelegenheden steeds bij u in de buurt te hebben. Toegegeven, met een gepersonaliseerde USB-stick én lanyard, al dan niet rond uw nek, is uw product (en vaak ook uzelf en de persoon of instantie die u vertegenwoordigt) zeer snel herkenbaar!

USB Concept (part of Amanti bv)

Mercatorstraat 16
B-9100 Sint-Niklaas
E. info@usbconcept.eu
T. +32 3 336 15 50

Kwaliteitslabel

Amanti bv is geen onbekende in de wereld van relatiegeschenken zoals USB-sticks en powerbanks. Het geheim van ons succes is dat wij elk product grondig doorlichten, aftoetsen en vervolgens aan uiterst scherpe prijzen en aan de hoogste kwaliteitsnormen, aanbieden. Hiervoor werken wij enkel samen met de beste fabrikanten ter wereld. Mede dankzij deze aanpak zijn wij tevens een sterke (tussen)schakel voor tal van PR-agentschappen.