+32 3 336 15 50 info@usbconcept.eu
Werkt USB Concept op maat?

De producten die wij maken worden overwegend gebruikt voor eigen of promotionele doeleinden. Uw logo en uw huisstijl spelen daarbij een zeer belangrijke rol. Een reden te meer om voor een zeer hoogwaardig USB-concept te kiezen. Het materiaal moet ons immers toelaten om uw logo of label, geprint, gegraveerd, in reliëf gedrukt en/of full colour geprint aan te brengen. Via pad printing/screen printing kunnen wij de USB-sticksvoorzien van uw bedrijfslogo. Dankzij deze manier van werken kunnen wij de pantone kleuren die in uw logo gebruikt worden identiek overnemen. Ook hier zal ons professioneel team u gratis bijstaan om met u een keuze op maat, de juist keuze dus, te bespreken.

Belangrijk om weten is dat wij bij USB Concept nooit met stickers werken! Een USB-stick, voorzien van een afneembare sticker, maakt al snel een té goedkope en onprofessionele indruk. Ook hier kiezen wij enkel voor de beste kwaliteit.

Hoe snel kan er geleverd worden?

Het overgrote gedeelte van onze producten wordt in ongeveer 3 tot 4 weken geleverd maar het kan ook sneller. Sneller leveren betekent echter ook dat u een beperktere keuze aan mogelijkheden heeft. Kwaliteit primeert bij ons ten allen tijde. Zo zullen wij desnoods en helaas uw bestelling weigeren als wij de kwaliteit van het eindproduct niet kunnen garanderen indien de levertijd te kort wordt. Wij kunnen en willen niet akkoord gaan met de denk- en handelswijze van vele van onze collega’s die een levertijd van enkele dagen beloven en waar geld incasseren aldus voorrang krijgt op kwaliteit garanderen. Wij leveren met een kwaliteitslabel, dit label biedt u de zekerheid dat u uw USB-stick als een betrouwbaar instrument kan gaan gebruiken voor uw werkbestanden, mooie foto herinneringen, contracten en andere belangrijke bestanden.

USB Concept als partner?

Wij bieden ten allen tijde netto reseller prijzen aan dewelke zeer concurrentieel zijn. Over het hele land en wereldwijd werken wij zeer vlot samen met een heleboel reclamebureaus.

Wij werken continu aan de uitbreiding van ons FAQ-forum. Hebt u niet onmiddellijk een antwoord op uw vragen kunnen vinden, stel ons uw vraag dan per e-mail of bel ons. U mag nog dezelfde dag een antwoord van ons verwachten.

USB Concept (part of Amanti bv)

Mercatorstraat 16
B-9100 Sint-Niklaas
E. info@usbconcept.eu
T. +32 3 336 15 50

Kwaliteitslabel

Amanti bv is geen onbekende in de wereld van relatiegeschenken zoals USB-sticks en powerbanks. Het geheim van ons succes is dat wij elk product grondig doorlichten, aftoetsen en vervolgens aan uiterst scherpe prijzen en aan de hoogste kwaliteitsnormen, aanbieden. Hiervoor werken wij enkel samen met de beste fabrikanten ter wereld. Mede dankzij deze aanpak zijn wij tevens een sterke (tussen)schakel voor tal van PR-agentschappen.