+32 3 336 15 50 info@usbconcept.eu

Over ons

Marktleider

USB Concept is marktleider in de wereld van USB-sticks. Bent u op zoek naar standaard USB-sticks voorzien van uw logo? Wilt u een opvallende USB-stick met een stijlvol en professioneel design? Of wilt u uw eigen USB-drive laten creëren met een custom made design? Uw wensen zijn ons nooit te gek!

 

Kwaliteit

USB Concept werkt alleen samen met de beste fabrikanten ter wereld, zodat wij u de beste kwaliteit USB-stick kunnen garanderen tegen de beste prijs. Op kwalitatief gebied nemen wij nooit risico’s, wij kiezen enkel voor het allerbeste. Daarbij garanderen wij u steeds de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding!

Op maat

Kwaliteit en service, het één gaat niet zonder het ander. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte USB-stick. Eentje die uw activiteiten en uw huisstijl tot in de kleinste details weergeeft zoals het hoort. Voortaan is uw USB-stick niet alleen een zeer handig werk-instrument of relatiegeschenk, het is tevens uw perfecte visitekaartje.

Partner

Ons team bestaat enkel uit uiterst gemotiveerde en ervaren krachten die uw wensen aandachtig aanhoren en u met plezier begeleiden naar de voor perfecte USB-stick! Uw wensen met onze kwaliteit, service en kennis gebundeld, resulteert dat in de perfecte USB-stick en een gezond partnership!

Marktleider door kwaliteit

USB Concept is marktleider in de wereld van USB-sticks. Bent u op zoek naar standaard USB-sticks, voorzien van uw logo? Wenst u een opvallende USB-stick met een stijlvol en professioneel design? Of misschien kiest u er liever voor om uw USB-drive te laten creëren door ons grafische team? Uw wensen zijn ons alleszins nooit te gek!

USB Concept werkt enkel samen met de allerbeste fabrikanten ter wereld zodat wij u de beste prijs-kwaliteit USB-sticks kunnen aanbieden. Op kwalitatief gebied neemt ons team nooit risico’s, wij gaan enkel voor het allerbeste.

Onze website zou geen duidelijk overzicht meer bieden als we zouden trachten om alle mogelijke vormen van USB-sticks aan u voor te stellen. Heeft u elders een leuk design gezien dat u enorm aanspreekt en waar u graag uw naam zou onder schrijven, laat het ons dan weten en wij bezorgen u nog dezelfde dag een voorstel. Ons team bestaat enkel uit uiterst gemotiveerde en ervaren krachten die u met plezier begeleiden naar uw perfecte relatiegeschenk, uw eigen gepersonaliseerde USB-stick!

USB Concept werkt op maat

De producten die wij maken worden door de eindgebruiker meestal voor eigen of promotionele doeleinden gebruikte. Het logo en de huisstijl spelen dus een zeer belangrijke rol. Wij gaan tijdens het aankoopproces steeds prat op de hoogstaande kwaliteit van het USB-product. Het materiaal moet ons immers in staat stellen om het logo of label, geprint, gegraveerd, in reliëf gedrukt en/of full colour geprint aan te brengen. Via pad printing/screen printing kunnen wij de USB-sticks voorzien van een bedrijfslogo. Dankzij deze manier van werken kunnen wij de Pantone kleuren die in logo’s gebruikt worden identiek overnemen.

Belangrijk om weten is dat wij bij USB Concept nooit met stickers werken! Een USB-stick, voorzien van een afneembare sticker, maakt al snel een té goedkope en onprofessionele indruk en zulke stickers verliezen al snel aan kleur en plakkracht.

Wij bieden ten allen tijde netto reseller prijzen aan dewelke zeer concurrentieel zijn. Over het hele land en wereldwijd werken wij zeer vlot samen met een heleboel reclamebureaus.

Persoonlijke aanpak

We praten niet graag over ons, we hebben het liever over u. Bij USB Concept garandeert ons luisterend oor in combinatie met onze persoonlijke en directe aanpak het voor u perfecte product. Het continu inspelen op uw wensen is daarbij onze ambitie.

Correct levering

Snel leveren kan, maar heeft vaak een invloed op de kwaliteit van het door u bestelde product. Daar kiezen wij pertinent niet voor. Kwaliteit primeert op levertijd. Toch streven wij bij USB Concept ten allen tijde naar een zeer vlotte en tijdige levering van de door u bestelde goederen.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Klant is ten allen tijde koning. Zodoende is het ons streven om de perfecte combinatie tussen prijs en kwaliteit te vinden en om onze partners op die manier hopelijk snel het vertrouwde gevoel te geven dat het bij USB Concept allemaal wel naar wens zal verlopen.

Hart voor milieu

Een USB-stick is reeds een milieuvriendelijke variant voor het vele papierwerk maar daarnaast kan u bij USB Concept ook terecht voor USB-sticks, gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Een milieuvriendelijke oplossing die ruimte uitspaart en gemakkelijk overal  mee te nemen is.

Van a tot z

Bij ons bent u geen nummer. Daarbij wordt elke vraag, simpel of ingewikkeld en elke order, groot of klein, onmiddellijk met de nodige zorg en toewijding behandeld. Een dergelijke aanpak,…beschouw het als het fundament van onze onderneming.

Kwaliteitslabel

Wij leveren met een kwaliteitslabel, dit label biedt u de zekerheid dat u uw USB-stick als een betrouwbaar instrument kan gaan gebruiken om uw werkbestanden, mooie foto herinneringen, contracten en andere belangrijke bestanden op te bewaren.

USB Concept (part of Amanti bv)

Mercatorstraat 16
B-9100 Sint-Niklaas
E. info@usbconcept.eu
T. +32 3 336 15 50

Kwaliteitslabel

Amanti bv is geen onbekende in de wereld van relatiegeschenken zoals USB-sticks en powerbanks. Het geheim van ons succes is dat wij elk product grondig doorlichten, aftoetsen en vervolgens aan uiterst scherpe prijzen en aan de hoogste kwaliteitsnormen, aanbieden. Hiervoor werken wij enkel samen met de beste fabrikanten ter wereld. Mede dankzij deze aanpak zijn wij tevens een sterke (tussen)schakel voor tal van PR-agentschappen.